1. halvår 2020
4. Januar – Nytårskur kl. 15-17
“Kromutter”: Susanne Christensen har 10 års jubilæum på Vester Skerninge Kro, derfor inviterer vi alle der har lyst til Nytårskur/uformel reception i Krosalen i tidsrummet kl. 15-17
Ved samme lejlighed er der mulighed for at hilse på vores nye køkkenchef: Christophe Michaud
Vel mødt
30. Januar – Glad mad og foredrag kl. 18-21
På Kroen får du et velsmagende måltid, udviklet ud fra de bagvedliggende tanker om Spisepausemetodens anvisninger, og med efterfølgende foredrag i Krosalen.
Så ønsker du at smage maden, og høre foredrag af Thea Lindberg Brinkmann, om hvad der sker i kroppen, når man prøver at følge Spisepausemetoden, så tøv ikke med tilmelding. Pris for arrangement: 350,- kr. (mad og foredrag). Tilmelding ved at betale på mobilpay 88485 med navn og antal eller ringe 62241004 til Vester Skerninge Kro senest d. 19. januar.
14. februar – Valentinshygge
Vi sætter rammen til lidt ekstra valentinshygge – så du og den du ønsker at forkæle, blot kan læne sig tilbage og nyde hinandens selskab.
27. februar – Danseaften 1 ud af 3 kl. 19-21
Med stor glæde kan vi for 3. år byde velkommen i Krosalen til danseaftner. 3 øveaftener og afsluttende med en galla-aften med spisning.
Lær at danse lancier og andre selskabs danse ved Karen Rasmussen og Jutta Bay.
100 kr. pr. øvegang pr. person for undervisning samt kaffe/the og kage.
Tilmelding skal ske på Kroen – max antal: 48
29. februar – Kroen på udebane: Suppens dag i Svendborg
Vi glæder os til igen i år at deltage i Suppens dag i Svendborg – og vil gøre vores ypperste for at byde alle forbipasserende en smagfuld suppe at varme sig på.
11. marts – Danseaften 2 ud af 3 kl. 19-21
Med stor glæde kan vi for 3. år byde velkommen i Krosalen til danseaftner. 3 øveaftener og afsluttende med en galla-aften med spisning.
Lær at danse lancier og andre selskabs danse ved Karen Rasmussen og Jutta Bay.
100 kr. pr. øvegang pr. person for undervisning samt kaffe/the og kage.
Tilmelding skal ske på Kroen – max antal: 48
14. marts – Franskmænd i køkkenet: 2 x Michaud kl. 18.30
Vi lover dig en skøn kulinarisk aften, når vi endnu en gang får besøg af gæstekok: Michel Michaud, der vil trylle i køkkenet sammen med vores køkkenchef Christophe Michaud.
Af de to franskmænd: far og søn Michaud bliver der kreeret en 5-retters gourmetmenu med nøje udvalgte vine samt kaffe og lidt sødt.
Glæd dig og tøv ikke med at reservere bord … og byd endelig din nabo med;-)
26. Marts – Danseaften 3 ud af 3 kl. 19-21
Med stor glæde kan vi for 3. år byde velkommen i Krosalen til danseaftner. 3 øveaftener og afsluttende med en galla-aften med spisning.
Lær at danse lancier og andre selskabs danse ved Karen Rasmussen og Jutta Bay.
100 kr. pr. øvegang pr. person for undervisning samt kaffe/the og kage.
Tilmelding skal ske på Kroen – max antal: 48
8. April – Galla Danseaften kl. 18-21
Efter 3 øvedanseaftener er Kroen klar med indledende middag, og Galla-aften afsluttes i Krosalen med dans med Karen Rasmussen og Jutta Bay fortsat på sidelinjen.
200 kr. pr. person for middag samt kaffe/the og kage.
Tilmelding skal ske på Kroen – max antal: 48
9. – 13. April – Påsken
Vi har åbent hele påsken (2. påskedag til frokost)
Her tilbyder vi blandt andet en 3-retters påskemenu til kr. 375,-
18. April – Mad og musik kl. 18-22
“The Boss”, Tribute to Sprinsteen – er kunstnernavnet til det første i en række af musikarrangementer i Krosalen.
Fællesspisning kl. 18 med en 2 retters menu og kl. 20 starter koncerten.
Pris 430,- kr. og tilmelding via: billetsalg.dk
2. maj – Mad og musik kl. 12-16
Peter Vesth og Kristian Rusbjerg kan du glæde dig til ved dette musikarrangementer i Krosalen.
Fællesspisning kl. 12 med en let frokost og kl. 14 starter koncerten.
Pris 330,- kr. og tilmelding via: billetsalg.dk
10. maj – Mors dag
Benyt lejligheden til at invitere mor til forkælelse på Kroen.
3 retters morsdag-menu, der kan bestilles både til frokost og aften.
5. juni – Fars dag
Inviter far på en lækker menu på Kroen med en god specialøl til eller overrask far med nedenstående mad og musik arrangement
5. Juni – Mad og musik kl. 18-23
Mainly Irish ved Joe Reilly og Per Vigand spiller op til dette musikarrangementer i Krosalen.
Fællesspisning kl. 18 med en 2 retters menu og kl. 20 starter koncerten.
Pris 400,- kr. og tilmelding via: billetsalg.dk