1. halvår 2023
14. Februar
—Valentins aften—
kl. 18-23.30
Menu:
Kærlighed fra havet:
Brandade, røget laks og gratineret østers
Ballotine af kylling m. confiteret lår,
salat samt sauce Provencal
5 franske oste med oliven og valnødder
Chokolade fondant med vanilie is
3 retter kr. 495,-/4 retter kr. 595,-
Vinmenu
v./3 retter kr. 345,-
v./4 retter kr. 430,-
25.februar
kl. 10.30-14.00
—Suppens dag—
Tag med Kroen på ”udebane” i Svendborg og deltag sammen med os i Suppens dag, der arrangeres af Kulinarisk Sydfyn
Arrangementet afholdes Rundbuehallen på Frederiks øen
Rundbuehallen, Frederiksøen 5700 Svendborg
6.-9. april
—Påske—
Vi har åbent frokost og aften i påsken til og med 1. påskedag.
Her tilbyder vi blandt andet en 3 retters påskemenu
12. maj
—Mors dag—
Vi sammensætter en dejlig mors dags menu, så du kan invitere mor til forkælelse på kroen
Kan bestilles både frokost og aften
5. Juni
—Fars dag—
Her er det far der skal forkæles med en stor bøf evt. med en lokal speciel øl
9. Juni
—Fisk og Skaldyrs aften—
På disse aftener danner kroen (som udgangspunkt på terrassen) ramme om en overdådig fisk og skaldyrs oplevelse
23. Juni
— Sankthans aften—
Kroen er her klar med en 3 retters menu, hvor det er muligt at tage desserten med