Julebuffet 1 anno 2025
Marinerede sild med kapers og karrysalat
*
Lune hjemmelavede stegte sild i lage med løg
*
Gravad laks med rævesovs
*
Fiskefilet med citron og remoulade
*
Mørbrad bøf a la crème
*
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
*
Confit af andelår
*
2 slags oste med oliven
*
Risalamande med kirsebærsauce
Pr. pers. Kr. 425,-
Buffeten serveres ved bordet af 4 serveringer
Julebuffet 2 anno 2025
2 slags sild med løg og kapers
*
Lune hjemmelavede stegte sild i krydderlage
*
Rejer serveret med landæg og mayonnaise
*
Gravad laks med rævesovs
*
Rødspættefilet med citron og remoulade
*
Mørbrad bøf a la crème
*
Lun leverpostej med champignon og bacon
*
Æbleflæsk a la Frederiksen
*
Julemedister med grønlangkål
*
Confit af andelår
*
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
*
2 slags oste med oliven
*
Risalamande med kirsebærsauce
Kr. 525,- pr. pers.
Buffeten serveres ved bordet af 5 serveringer