Frokost på fynsk kro

Hygge, kromad og god stemning

nyd en god frokost på Fyn

Besøg en af de bedste kroer på Fyn

 

Kro frokost på Fyn
Slå vejen forbi
Vester Skerninge Kro

Kro frokost på Fyn.
Leder du efter en god dansk frokost på Fyn? Så er kroen i Vester Skerninge det helt rette sted for dig. Frokostmenuen tager udgangspunkt i traditionelle danske retter og lokale varer fra Fyn.

I køkkenet bruger vi kun de bedste råvarer, og maden er derfor også kendt for sin høje kvalitet og den klassiske smag, som du kender. Vi har også et udvalg af vegetariske og veganske retter. Derved finder man faktisk noget for enhver smag.

Den afslappede stemning gør restauranten til det perfekte sted, at nyde en afslappet frokost med venner eller familie.Vester Skerninge Kro er en af de bedste kroer på Fyn og vores køkkenchef laver altid maden med passion og omhu.

Kroer på Fyn - Spis frokost på Vester Skerninge Kro nær Svendborg

En klassisk kro frokost på Fyn

Frokostmenuen er tager udgangspunkt i traditionelle danske retter og de lokale råvarer fra Fyn. Vores smørrebrød laves med friskbagt rugbrød og lokale ingredienser som røget sild, æg og rejer.

Kortet byder naturligvis også på klassiske danske retter, men kroen byder også på nye og spændende frokostretter.

Hos Vester Skerninge Kro er vi stolte af vores fokus på det lokale. Det er vigtigt for os at støtte lokale producenter og bruge sæsonens ingrediense. På den måde skabes den bedste smag og kvalitet til din frokost.

Fynsk frokost på Vester Skerninge Kro

Frokost på Sydfyn. En helt særlig oplevelse.

Vi er meget stolte af at være en del af den danske kultur og tradition for kroer, hvor frokosten har en særlig plads. Derfor er vores frokostmenu også en stor del af den helt særlige krooplevelse.

Nyd frokosten i de hyggelige Sydfynske omgivelser med venner og familie. Ligeledes er der plads til både små og store grupper samt mulighed for at nyde din frokost på vores terrasse.

Til at skylle frokosten ned, finder du et stort udvalg af drikkevarer, med alt fra saft og sodavand til lokale øl og vine.

Frokost på kroen

Hos Vester Skerninge Kro hylder vi den danske kultur og tradition for kroer. Vi serverer lækre og velkendte retter baseret på lokale ingredienser fra Fyn.

Her på kroen kan du nyde en afslappet frokost med venner eller familie. Vi er stolte af at være en af de bedste kroer på Fyn, og vi gør altid vores bedste for at sikre, at du får en uforglemmelig oplevelse på Vester Skerninge Kro.

Du finder os på Sydfyn nær Svendborg og vi tilbyder dig en unik krooplevelse.

Se frokostmenuen her eller kontakt os for at bestille bord til en lækker frokost på Fyn.

Kro frokost på Fyn – mere end bare mad

Frokost på Vester Skerninge Kro er mere end bare mad – det er en hel oplevelse. Derfor tager køkkenchefen sig altid god tid, til at udvælge de bedste lokale ingredienser til din frokost. Dertil kommer at mad bare er bedst, når det er lavet med kærlighed og passion.

Derfor sætter vi også en ære i at lave vores retter fra bunden og med fokus på smagen og kvaliteten. Vi vil nemlig gerne give vores gæster den rigtige krooplevelse, som har været en del af den danske kultur i generationer.

Så hvis du leder efter en god frokost på Fyn, så er du altid velkommen hos os på Vester Skerninge Kro. Vi glæder os til at give dig en kulinarisk oplevelse, som du sent vil glemme.

Find vej til Vester Skerninge Kro

Kroer på Fyn - Frokost - Rejetoast